nlenfrde

Ik ben Benelux kampioen!!!

YESSS!!! Ook deze hebben we binnen !!  BNL 3 @ Genk was op 6 en 7 oktober. Ik stond op een gedeelde 1e plaats met een Engelsman maar ik heb het weekend laten zien dat ik sterker was en heb hierdoor het Benelux kampioenschap op mijn naam gezet!! Overladen met nog meer bekers maar oh zo trots..!!

BNL 3 @ Genk (Belgie) is pas in oktober. Dat duurt nu nog wel even maar dat geeft niet want ik heb nog een aantal belangrijke wedstrijden te rijden, ook in Genk dus dat is gelijk een mooie training. Ik sta nu op de 1e plaats van het kampioenschap met een gelijk aantal punten met nr 2 van het kampioenschap maar ik heb meer overwinningen, dus dat telt.

BNL 2 @ Ostricourt (Frankrijk) is eind juni. BNL is een  2 daags evenement met veel rijders en gezelligheid. We gaan er weer vol tegenaan daar. Samen met mijn monteur Gerard Traarbach , mijn vader en Jacco van Dijk gaan we er weer een goed weekend van maken!

Het BNL kampioenschap bestaat uit 3 wedstrijden en een Kick off. De 1e wedstrijd ben ik als 2e geëindigd, over een paar weken is de 2e wedstrijd in Ostricourt (Frankrijk). Ik sta op dit moment 2e in het kampioenschap.