nlenfrde
Ik ben Europees kampioen!!!

Ik ben Europees kampioen!!!

YESSS !! Ik heb hem !! Ik heb eind september het EK op mijn naam gezet @ Wackersdorf. Hoe gaaf is dat!!  Het was een mooi weekend en de resultaten waren er weer! Net terug uit Zweden waar ik reed in het WK OK-J waar ik helaas door technische problemen niet lekker ging was dit een feestje...! Met als afsluiter een enorme beker en een ticket voor het Rotax WK in Brazilië eind november mee naar huis! Zin in!!

05-08-2018 - Door dit afgelopen race weekend is het EK al besloten en staat ik als 1e !!! EK 4 @ Wackersdorf is in september en daar vind de huldiging ook plaats!  Ja EK 3 @ Bruck zit erop.., ik had er veel van verwacht want ik had er mooie verhalen over gehoord, maar de baan op zich viel mij tegen. Je kon erg slecht inhalen waardoor je geen 'mooie actie's' had op de baan. En wat was het er warm..., pff tussen de 37/45 graden..., dan nog een pak en helm en handschoenen, ja het was even afzien. Maar het resultaat was super 2e over het gehele weekend, en 1e in het kampioenschap terwijl er nog een volgend race weekend gereden moet worden maar ik sta zover voor dat het kampioenschap al is besloten..!! Hoe gaaf is dat!

 

Het duurt nog even maar ook EK 3 @ Bruck (Oostenrijk) komt eraan. Het valt midden in de vakantie dus het zal er gezellig druk zijn. We hopen op mooi weer , we gaan ervoor!!

Het is bijna zover, EK 2 @ Kristianstad (Zweden) . We hebben 1 wedstrijd gereden in Genk en ik sta 1e in het kampioenschap. Ik heb er erg veel zin in!