nlenfrde
Ik ben Nederlands kampioen !!!

Ik ben Nederlands kampioen !!!

Yesss het is gelukt!!!! Bij alle 3 de kampioenschappen waar ik aan mee heb gedaan dit jaar ben ik kampioen geworden...!!! Super blij mee!  De laatste wedstrijd van het NK @ Genk was er nog eentje om niet te vergeten, in de pre-finale starte ik als 2e maar werd al gauw van de baan gereden.., balen.., maar van achteraf kwam ik al weer gauw vooraan, helaas werd ik toen weer van de baan gereden en zodanig dat ik niet meer verder kon rijden. In de finale moest ik dan ook van achteraf starten (plek 30) maar ik was zo boos dat ik die energie heb omgezet en als een speer heb gereden en al gauw reed ik op plek 1.. zo hoort het :-)

NK 8 @ Genk. Ik vind het altijd leuk om in Genk te rijden. Die baan bevalt mij wel, ik zie er dan ook naar uit. De volgende BNL eind sept mag ik daar ook rijden en kan dan kampioen worden. Dus dat zou een mooie training zijn voor de laatste NK. Zin in!!

NK 7 @ Eindhoven. Daar heb ik zin in. De laatste keer dat ik hier reed viel er zoveel water in een keer dat ik er door verrast werd en de baan af schoot... helaas geen punten toen die race.. Dus dat moeten we weer even rechtzetten!

NK 6 @ Berghem is komend weekend. Dit is een beetje ons thuis circuit omdat het (voor ons) het dichts bij huis is. Ik heb hier in de mini max tijd veel gereden en getraind. Ik voel mij er helemaal thuis. Dus kom maar op!!

NK 5 @ Spa is de volgende waar we op mogen rijden. Ook dit is een mooi circuit, de kartbaan ligt binnen in het hart van het grote circuit, dus tijdens de wedstrijden van het karten komen de 'snelle'raceauto's bij je voorbij. Ik heb er nu al zin in!  

NK 4 @ Kerpen is in het weekend van 16 juni. Deze mooie baan van Michael Schumacher is een feest om op te rijden, jammer dat ze van plan zijn om deze baan te sluiten. Maar eerst nog het 4e NK rijden..!

Komend weekend mag ik weer een wedstijd rijden in NK 3 @ Landsard. Blijft een mooie baan daar in Eindhoven. De baan is opnieuw geasfalteerd dus het rijd super, geen hobbels en kuilen meer. Er zijn bij het NK al 2 wedstrijden gereden en op dit moment sta ik 1e in het kampioenschap. Het word mooi weer dus ik heb er zin in!!